Fredag 23–söndag 25 Oktober 1998

Jobbade som vanligt på fredagen med ”det där” kom hem vid sex-stråket och käkade lite. Satt framför TV’n och glodde. Johan kom efter ett tag och hade med sig några folköl som vi drack upp samtidigt som vi satt och pratade om ditt och datt. Gick ner till Källar’n och tog en öl, kanske två med Daniel som också var med. Satt där ett tag och snackade lite.

På lördagen fikade jag med Daniel och Alex som aldrig kom eftersom han stod på No1 och spelade bort massa pengar (eller vann). Chefen ringde och behövde hjälp med en grej som blivit fel, så jag gick dit och fixade det. Satt hemma ett tag och läste tidningen och tog det lugnt. Festade till det lite på kvällen. Johan och jag hyrde en film som vi satt och dissade (det var liksom meningen för vi hyrde en dålig med flit). Drack massa vin och öl, gick till Källar’n och drack några öl, hade lite efterfest hos mig på natten, men eftersom jag skulle jobba på söndagen så gick jag och lade mig medan de andra fortsatte.

Vaknade tidigt på söndagen, jag trodde det var något konstigt på gång eftersom klockan inte stämde, det har blivit vintertid tydligen, det har jag missat. Ställde om alla klockor. Måns ringde och visste ingenting han heller. Gick till jobbet och satt med ”det där” hela dagen. Hemma en sväng och käkade upp de där Enchiladasarna som Sessa gjort åt mig, super-goda, Johan kom förbi en kortis för att hämta sina skivor han glömde igår. Måns ringde och det var dags att fortsätta jobba, till 19 ungefär. Satt hemma och vilade framför TV’n och var trött. Lade mig tidigt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.