Facebook, censur, en dvärg, en storm och en idiot.

Jag fattar inte grejen med Facebook. Jag är inte med alls faktiskt. Missat hela tåget. Men blir folk verkligen beroende? Är det inte bara en slags MySpace för ”vanliga” människor? Är jag så blasé att jag redan har sett allt?

Det har tydligen diskuterats om censurens vara eller icke vara. Skit i den. Lägg ner. Däremot tycker jag att man ska ha åldersgräns på filmer.

Daniel ”Captain Dan the Demon Dwarf” Blackner fastnade med snorren i en dammsugare. Enligt SvD står det att läsa:

”Ett av huvudnumren i uppträdandet är att
Blackner använder sin penis för att dra en
dammsugare över scenen.”

Eh, say what!? Synd bara att munstycket hade gått sönder och ”Captain Dan the Demon Dwarf” använde superlim för att laga det … men var för snabb med att stoppa snorren i röret så att den fastnade. Ha ha. Så kan det gå.

Jag gillar ju när det stormar och är oväder och någon gång skulle jag vilja (egentligen inte) uppleva hur det är i orkanens närhet. Det är ju inte ett dugg häftigt för de som drabbas av den … men samtidigt tycker jag att det verkar jävligt mäktigt.

Vilken jävla idiot! På riktigt. Jag har sagt det förut. Långtradarchaufförerna är verkligen inte ”vägens riddare”. Inte alls faktiskt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , och

0 kommentarer

  1. Svara
    Calle tis 21 aug 2007, 12:09

    Lägg över allt fjärrtrafik av gods på järnvägen, trafiksäkrare vägar och vänligt mot vår miljö! Höj skatten på lastbilar och ta bort avgifterna på Banverkets infrastruktur.

  2. Svara
    Lindalein tis 21 aug 2007, 14:17

    Det där med orkanen är jag också nyfiken på. Jag har varit med om ett par riktiga oväder i Tyskland, men aldrig något supermäktigt…

  3. Svara
    TK tis 21 aug 2007, 14:36

    Hm, ja, långtradaren. Kommer ihåg för några år sedan, en busstur från Göteborg till Malmö. Själv satt jag aldeles bakom busschaffisen. Han körde riktigt illa/hänsynslöst. Gjorde omkörningar på motorvägen och blockerade vänsterfilen trots att bilar närmade sig i hög fart. Det hela var väll inget jätteproblem om det inte var för att han pratade i telefonen samtidigt med en av sina kollegor, och svor över hur illa alla andra körde och lovordade sig själv över hur bra han, med alla sina år av erfarenhet körde… självgodhet är som en ring i svinets tryne. Det kommer alltid att finnas idioter, det går tyvärr inte att lagstifta bort…

  4. Svara
    Björn tis 21 aug 2007, 17:19

    Håller med om att just den lastbilschauffören var en riktig idiot, tyvärr har jag allt för ofta sett privatbilister göra exakt samma sak. Att vända mitt på motorvägen bara för att spara en kilometer till nästa avfart. Det är nog bland det farligaste en bilist kan göra och borde bedömas mycket hårdare än t.ex en vanlig fortkörning. Eller som när en privatbilsit som kom körandes på E20 åt fel håll(på motorvägen). Polisen ryckte ut och efter en stund fick han köra vidare bara för att ännu en gång göra samma sak??
    Vill dock hävda att de flesta lastbilschaufförer kör väldigt bra, rötägg kan finnas överallt. Brukar vara väldigt tacksam när snön har kommit, oftast har lastbilarna gjort så att det går att ta sig fram överhuvudtaget när vägverket ej hinner med.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.