Torsdagens små glimtar mot världen.

Dagens stora nyhet är väl att Luciano Pavarotti har avlidit i sviterna av sin cancer. En väldigt duktig sångare var han en gång i tiden. (SVD, DN, SVT)

Torsdag är det ja … och veckan rullar på fort. I eftermiddag ska jag åka till Vårdcentralen och plocka bort de däringa stygnen som sitter på min mage.

Jag skrev ju tidigare i veckan ett inlägg om det senaste numret av Cap & Design och det var inte bara jag som inte gillade vad jag såg. Kazakovs design av tidningen har fått sina fotknölar avsågade. Hoppas att de andra byråerna i den här designutmaningen lyckas bättre. (IDG, C&D, C&D och C&D forum)

Duh! Eftersom dygnet bara har 24 timmar är det ju inte så konstigt att online-tittandet stjäl TV-tittar-tid. (E24)

Bara för att jag köpte en sprajtans ny 80 GB iPod häromveckan så släppte såklart Apple nya uppdaterade (och billigare) versioner av alla iPods igår. Kanske inte bara därför, men om jag vetat det då, så hade jag väntat i två veckor. Suck … och den nya iPod touch är som en iPhone utan telefonfunktion (skitcool, men med för lite minne för att den ska funka hos mig … och så kommer jag ju ändå köpa en iPhone sen när den släpps). (Apple, MacWorld, DN)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lina tor 6 sep 2007, 10:17

    Har fått sina fotknölar avsågade? Så de går runt med två blodiga små hål på var sidan om vristen?

  2. Svara
    Janne tor 6 sep 2007, 10:23

    Javisst … äckligt, eller hur! 🙂

  3. Svara
    anne fre 7 sep 2007, 12:25

    fast det där med apple och nya släpp har man ju vetat om ett tag…och du borde ju haft koll som verkar ha koll på det mesta…?! med tanke på köp av iPod.

  4. Svara
    Janne fre 7 sep 2007, 12:52

    Mmm, jag vet … och egentligen visste jag ju eftersom jag hade läst ryktena på nätet. Skitsamma. Jag är glad åt min nya iPod i alla fall.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.