Tisdagens små glimtar mot världen.

Elfte september, sex år senare. Jag minns den där dagen när jag hörde nyheterna om att ett plan hade kraschat in i ett av WTC-tornen. Jag minns att jag tänkte ”Vilken idiot, hur lyckas man krocka med ett jättetorn”. Men det var innan jag förstod vidden av det … och sen kom det andra planet och dundrade in i det andra tornet. 112 miljarder kronor kommer att investeras i det nya som ska byggas där de gamla tornen stod. (SVD, DN, Di)

Om man äter D-vitamin så dör man inte … eller nja, man minskar risken att göra det i förtid i alla fall, för dö ska vi ju alla göra. Med lite D-vitamin i kroppen så minskar risken bland annat för cancer, hjärtsjukdomar, diabetes, MS och tuberkulos. (SVD, SVT)

300 skådespelare ifrågasätter om Shakespeare verkligen skrev sin egna verk. Tja, samma fråga var väl på tapeten för något (eller några) år sedan. Intet nytt har hänt sedan dess. (SVD)

Slitz ska tydligen ge upp sina mest grabbiga inslag. Chefredaktören säger ”Den svenska grabbigheten håller på att dö ut”. Jaså? (Resumé)

Den försvinna Madeleine McCanns föräldrar misstänks för att själva ligga bakom sin dotters försvinnande. Media spekulerar hårt. Som vanligt. Det är DNA-spår i en hyrbil och annat tjafs. Sanningen kommer väl förhoppningsvis fram förr eller senare. (SVT, DN, SVD, AB)

Britney bombade hårt, Tommy Lee och Kid Rock slogs och Kanye West flippade ut bakom scenen eftersom han blev utan statyett. MTV-galan som var häromkvällen verkar ha varit en kul tillställning. (DN)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.