Är det här verkligheten?

Jag vaknade inatt vid 03-snåret av en märklig känsla. Jag och några till (minns inte vilka) råkade ha ihjäl någon. Fast konstigt nog inte på något dåligt sätt (drömmar är inte alltid så logiska). Men det blev ett uppstressat läge eftersom vi inte visste hur vi skulle göra oss av med liket. Så jag vaknade av det från drömmen. Den där uppstressade känslan. Sen när jag lugnat ner mig lite så somnade jag om efter en stund.

Men märkligt hur känslor från drömmar följer med när man vaknar. Eller kanske inte så märkligt egentligen, men jobbigt när man vaknar av det och känner sig uppstressad för att man har ett lik man inte kan göra sig av med.

Sen flöt dagen på ungefär ganska exakt som måndagar brukar.

 

Här är en bild från i somras när jag var på Fotografiska.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.