Att först vakna och sen jobba, det är det man gör

Morgonlarmet hade jag glömt att ställa. Jag vaknade ändå som vanligt, men med lätt förskräckelse när jag fick för mig att jag försovit mig. Inte för att det hade gjort något, men skönt ändå när jag insåg att jag inte hade.

Det var en seg dag idag. Gråvädret hjälper som vanligt till att trötta ner mig. Det lite röriga och smått förvirrande sidoprojektet på jobbet gör det också. Det är ingen ordning på hjärnan idag och sen blev det en lunchsallad från mataffären. Dagen avslutades sista timman med ett möte innan jag åkte hem. Efter parkerad bil gick jag till mataffären och handlade saker som jag behöver. Mjölk och toapapper till exempel.

Jag längtar tillbaka till semestern och ovanför syns en Nötväcka (Sitta Europaea).

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.