Borta bra, hemma bäst!
(Det där att ha små minnen och souvenirer)

Det är kanske lite knasigt och visst blir det en hel del bilkörning på en sån här roadtrip, men det är också väldigt roligt och jag får se platser jag inte hade sett annars.

Dessutom. Det blev fler stenar till min lilla samling. En i alla fall – och två små snäckor. Som jag plockade på den där gigantiska stranden högst uppe på Texel. De hamnar i ett stort fat tillsammans med andra stenar, snäckor, gamla utländska mynt och annat skröfs från när och fjärran.

Alla inlägg från den här lilla turen finns samlade här.

Karta från Google. Läs andra bloggar om , , , , , . Roadtrip Våren 2017

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.