Dagsljus och helt blåst!

Det är f-n helt obegripligt att vi redan har gjort slut på Januari. Det var ju precis nyss det nya året började. Idag var det för övrigt helt fantastiskt att åka hem från jobbet. Dagsljus lyste i mina ögon! Troligen för att jag var tvungen att åka hem mycket tidigare än vanligt.

Så jag satte mig vid köksbordet och jobbade en stund.

Sen ringde det på dörren och två ”gubbar” kom in för att kolla på min köksfläkt. Den blev knäpp för ett tag sedan och började blåsa in luft istället för att suga ut (som normala fläktar gör). Efter att ha konstaterat att ”jo, det blåser ju in”. Så gick de upp på vinden, letade lite och hittade någon grej som de ryckte i och vips, så funkade den som den ska igen.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.