Design av en app – version 2.0

Saker jag gjort på jobbet. Version 2.0 av appen Skola där föräldrar ser allt som rör sina barns förskola och skolgång. Att förbättra, uppdatera designen och justera flöden är ett arbete som aldrig tar slut. Gammal funktionalitet som hamnar bredvid ny behöver förbättras för att få en så bra användarupplevelse som möjligt.

Det här var ett av mina sista projekt på mitt förra jobb och jag hann sluta innan det blev färdigt. Utvecklarna tar det vidare och det färdiga resultatet kommer förmodligen att justeras något under arbetets gång. I bilden syns lite av ett ”worst case” med långt mer information än den vanliga användaren kommer att se.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.