Sista dagen på jobbet – hej då!

Det är blandade känslor idag. Vemodigt, men samtidigt så jäkla skönt. För efter nästan sex år blev det idag dags att säga hej då till mitt jobb och mina kollegor.

Även om jag trivts otroligt bra och haft det roligt på jobbet så är det ändå skönt med ett avslut. Bitvis har uppsägningstiden känts lång och lite småtråkig. Speciellt den här sista veckan. Men nu är det äntligen dags för något annat när mitt nya ”äventyr” snart börjar.

Idag har det alltså mest handlat om att städa bort det sista, spara ner det som behövde sparas, mejla ett par mejl och logga ut mig från alla ställen. Lunch blev det och jag fick blommor och tack som gjorde mig glad och en hej-då-fika med tårta.

Sen var det tack och hej för mig och jag klev ut från kontoret för sista gången.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.