Det där att återgå till ett normalstadie och fundera på röstning

Efter en hel dags sömn hemma (efter den uteblivna härom natten) och ett konstant snorande var jag tillbaka på jobbet idag. Fortfarande snorig som ett as, men inte i närheten av hur det var i förrgår kväll och igår. Men den rinnande näsan till trots så mår jag ju ändå ganska bra.

Idag fick jag mitt röstkort till Europaparlamentsvalet. Så jag funderar på varför möjligheten att lämna sin röst digitalt inte finns. Det känns ändå ganska omodernt att jag måste gå till en vallokal för att göra det. BankID eller någon annan E-id borde ju kunna säkra att det är jag som lägger min röst. Eller?

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.