Det där med attackhugg i ryggen är inte speciellt bekvämt

Jag vet inte vad jag sysslat med eller hur jag legat under natten, men när jag vaknade hade jag som attacker av huggande smärta i ryggen mellan skulderbladen. Vissa rörelser fungerade helt enkelt inte och så har det fortsatt hela dagen. Så länge jag rör mig mjukt och försiktigt … eller inte alls … är det okej. Men sen vrider jag på mig och BAM! så hugger det till och hela jag liksom låser mig för att det gör ont.

Irriterande? Jo, ganska så mycket.

Efter noggranna utforskningar verkar det som att jag har irriterat min Trapezius-muskel (den stora muskeln i nacken/övre ryggen). Om det inte släpper så är det väl bara att besöka någon. Som t.ex en doktor kanske.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.