Det där med uppstyckad sömn och lunchandet med en gammal vän

Nattens sömn var som upphuggen i småbitar. Något oroade mig tydligen. Drömmar? Först vaknade jag strax efter ett och trodde att det var morgon. Sen somnade jag om, men vaknade igen vid halv fem av huvudvärk. Det är ett skitdåligt sätt att vakna på och en tablett och en stund senare lyckades jag ändå somna om en stund innan larmet väckte mig för att gå upp.

Förmiddagen var som förmiddagar brukar.

Till lunch blev det en het Tandoorigrillad Hariyalikyckling med kokoscurrysås tillsammans med Kattakôrva. Det var ett tag sedan sist. Som det blir när tiden går alldeles för fort. När jag ändå var ute på stan passade jag på att köpa två par jeans (svarta). Sen tillbaka till kontoret.

Gråvädret dock. Även idag. Jag gillar’t inte.

Sen kom jag hem och den här veckan försöker jag väcka den där gamla crosstrainern till liv. Jag började igår och det var tungt. Men idag kändes det lite enklare även om det är flåsigt, svintråkigt och jobbigt. Jag kör en mjukstart, så jag inte tar ut mig och tröttnar innan jag ens kommit igång. Tanken är att jag ökar en minut om dagen tills det rullar på som förut.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.