Efter en lång dag väntar jag på tåget.
Sen åker jag hem.

Det blev en dag i Stockholm idag. Det var design på schemat. Killarna och tjejerna i vårt trainee-program fick lära sig allt om design (UX och UI) som de ska applicera på projekten de jobbar med. Idag satt jag mest och lyssnade på Sara som var där och visade, berättade och förklarade. Även om det var avbrott då och då med små övningar så blev det nog mycket information för dem att ta in. Som det blir när man sitter och lyssnar en hel dag.

I morgon kommer hela gänget att trilla in på vårt kontor och då ska jag finnas där som hjälp och resurs under dagen. Det ska bli intressant.

Andra om , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.