En helt vanlig söndag

Först en söndagsfika och efter det, den traditionella lilla strosen. Ungefär som söndagar brukar vara. Lördagens vindar har gjort strandpromenaden till en isgata och att gå där var inte helt utan problem. Idag ska jag spendera tid i tvättstugan. Fast bara en liten stund.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Svara
  Nina sön 15 jan 2012, 18:22

  Som vanligt, helt underbara bilder! Vad har du för kamera?

 2. Svara
  Janne sön 15 jan 2012, 18:25

  Nina: Tack! De där tog jag med min iPhone.
  Annars kör jag med en gammal Nikon D80.

 3. Svara
  Nina ons 18 jan 2012, 22:05

  Med din iPhone? Helt otroligt!
  Me like dagens teknik! 🙂

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.