En helt vanlig torsdag

Det har varit en vecka hittills. Möten. Intensiv. Sjukt skönt att torsdagen passerat och det nu bara är fredag kvar innan helg. Även om morgondagen också har möte (som jag känner mig lite vilsen inför). Idag svullade jag Flott-burgare till lunch. Det var … flottigt. Efteråt kände jag mig nästan smutsig.

Sen kom eftermiddagen och mörkret kröp på och en stund efter det åkte jag hemåt. Fast jag stannade på ”det stora shoppingområdet” och köpte mig två tröjor. En fluffig och en vanlig luvtröja. För det är ju bra att ha nu när vintern snart kommer. Sen stannade jag igen och handlade matgrejer. För det måste jag ju ha hemma.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.