En liten bil med växelspak och snöslask i Linköping

Jag lämnade in min bil på verkstaden i morse. Stjärtvärmen slutade fungera härom veckan och det är ju en nödvändighet såhär i vinterkylan. Så jag fick en liten lånebil över dagen. Med växelspak. Vilket är ovant när man vant sig av med det. Varför sitta och växla manuellt när man inte behöver? Vilket jag glömde bort när jag skulle stanna vid ett rödljus och femmans växel tydligen var helt fel när man nästan står still och ska krypköra.

Sen blev det plötsligt mitt på dagen och då gick jag iväg i snöslasket och mötte upp med Kattakôrva för lunch och det blev raggmunk med stekt fläsk.

Efter jobbet åkte jag tillbaka till verksta’n och hämtade min bil som de ”lagat” åt mig. Förmodligen har någon som suttit i baksätet råkat komma åt kabeln med fötterna så att kontakten åkt ur. Så nu är sätet varmt och skönt igen när jag sitter bakom ratten.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.