En till

Oj, jag råkade visst beställa en ny reservoarpenna … och jag trillar nästan av stolen av spänd förväntan över att få den hem till mig. Fast det är ju trist att det ska ta flera dagar innan den kommer att dyka upp.

Läs andra bloggar om , , , ,

0 kommentarer

 1. Svara
  Patrik A ons 2 sep 2009, 14:19

  Var ifrån köper du alla dina reservoarpennor?

 2. Svara
  Janne ons 2 sep 2009, 14:38

  Jag har handlat här … vilket är idiotiskt egentligen eftersom man borde testa dem först.

 3. Svara

  […] helt förledd av Babilous blogg. Han är helt såld på reservoarpennor och skriver ofta om om sina pennor. Nu ska jag snart börja mina lektioner i Mandarin igen, och det är inte så roligt att skriva […]

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.