Ett ljudligt uppvaknande
(dubbelt upp av oljud)

Det var en dålig start på dagen idag. Kvart över sex i morse fick tanten som har butiken under där jag bor för sig att hon skulle börja möblera om där nere. Tjutande skrapande ljud av (tunga möbler) som drogs fram och tillbaka över golvet. Ljud som rörde sig upp till mitt sovrum pga av resonans de luxe.

En stund senare på jobbet, precis när vårt morgonmöte kickade igång, gick brandlarmet och skrek ut sin ilande signal och utropet ”Fire fire, please evacuate the building”. Eftersom vi råkat ut för det här fyra gånger nu på kort tid vet vi att sensorerna fått fnatt och det bara var falsklarm. Men falsklarm måste tas om hand om och sen kom vaktbolaget och dubbelkollade och halva förmiddagen försvann. Nu ska i alla fall larmbolaget komma och kolla över våra sensorer. Vilket de redan gjort en gång. Suck.

Men lunch på den libanesiska restaurangen var gott … och svulstigt eftersom det var buffé och jag åt mig sprickfärdig.

Sen kom eftermiddagen och den liksom bara försvann och när klockan blev dags att åka så gjorde jag det. Hem genom mörka vägar och när jag kom till den lilla staden passade jag på att tvätta bilen. Efter det åkte jag hem till mitt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.