Finns det några snälla…

Så var de första julklapparna inköpta (eller i alla fall beställda). Samtidigt passade jag självklart på att beställa ett par klappar till mig själv också. Bara för att. Jag har dessutom redan tänkt ut vad jag ska köpa mer till de som ska få. Så det får bli en runda på stan i helgen.

Julen känns nästan lite klappad och klar alltså – i alla fall en bra bit på vägen.

Läs andra bloggar om , ,

1 kommentarer

  1. Svara
    MiaAntonia ons 7 dec 2016, 22:25

    Här har det bara blivit klappar till mig själv, några av dem kom hem idag. Så mycket andra klappar blir det inte, bara tre stycken till ett julklappsspel.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.