Flytta på er, ni är i vägen

Fy tusan vad segt det var att köra in till jobbet idag. Det blåste halv storm ute på slätten, så bitvis lite drivigt av snö från fälten. Sen när jag väl kom in till Linkeboda så var det otroligt mycket trafik och långsamma köer hela vägen in från E4:an till där jag parkerar nere i stan. Antingen åkte alla bil idag, eller så hamnade jag i någon tidslucka där alla åkte samtidigt. Jag gillar det inte.

Sen jobb och det var en fullspäckad dag som försvann snabbare än snabbt. Det var möten som möttes, diskussioner som diskuterades och skisser som skissades. Sen åt jag lunch innan eftermiddagen fortsatte på unngefär samma sätt.

Vid fem-snåret när jag lämnade kontoret fullkomligt öste det ner snö från himlen. Eller från alla håll samtidigt eftersom det blåste. Men när jag körde ut på motorvägen lugnade det ner sig. Snöandet i alla fall. Blåste gjorde det.

Nästan framme i min stad skrev två molntussar WA på himlen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.