Förkylning, en dag för bananer och en bild från igår

Jag har hållt mig hemma från jobbet idag också. Jag är fortfarande lite matt efter min dust med vad det nu var för slags förkylningsvirus som slog till mig. Men jag mår ändå ganska okej nu … tror jag. Jag känner mig lite mör och snoret i näsan är irriterande, men i morgon är jag förmodligen ”fit for fight” igen och tillbaka på banan.

På tal om banan så är det tydligen ”Bananens dag” idag och det borde ju nästan firas. För jag heter ju Jan och det rimmar ju på banan (ja, jag är en riktig humorist).

…och eftersom det är gråtråkväder idag så har jag inte varit utanför dörren, så här är en bild från min korta promenad igår.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.