Grönt är skönt och dessutom ganska trevligt att gå på

Först vaknade jag, åt frukost och allt det där – i ganska lugnt och skönt helgtempo. Det blev fika i solen på GK:s uteservering och en liten stros i det sköna vårvädret.

Sen åkte jag till en möbelaffär och köpte en ny fin matta till mitt vardagsrum. En grön som är skön att gå på. Jag passade också på att svänga förbi ”det stora möbelvaruhuset” för att köpa en lampa. Satan så mycket folk det var där. Lördag och allt, vem hade kunnat ana! Men eftersom jag visste vad jag skulle ha så kunde jag snabbt springa igenom, plocka lampan och springa ut mot kassorna. Jag klarade det nog på tjugo minuter ändå. Trots kön till kassorna.

När jag kom hem blev det bortstädning av den gamla mattan, utrullning av den nya och ihopsättning av lampan. Det blev fint och känns som ett uppdaterat rum.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.