Hej roadtrip – ibland blir det fel.

Eftersom jag inte hade någon plan alls för min roadtrip och vad jag skulle se eller göra, så lämnade jag den norra delen och åkte tre timmar söderut till Danmarks femte största stad. Esbjerg ligger vid Nordsjön där på Jyllands västkust och om den staden har jag inte mycket att säga alls. Det var väl inte det bästa valet av ställe att åka till och om jag skulle ge mig på en recension för andra besökare: Åk inte dit.

Bilderna är tagna mitt i centrala Esbjerg och när jag frågade en kvinna om det alltid var så öde svarade hon att det brukar det vara.

 

Esbjerg | © Janne A

Esbjerg | © Janne A

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.