Hösten slår mig så hårt

Hösten drabbar mig. Drar ner mig. Jo’rå. Det är fortsatt gnäll över något som jag inte kan göra något åt. Men idag fanns det faktiskt ett ljus i tunneln. När jag åkte hem från jobbet hade den gråtunga regniga himlen förändrats till något ljusare. Det fanns till och med små glimtar av blått där någonstans i bakgrunden. Plötsligt väcktes ett litet hopp.

Så jag kom hem och kollade min väderapp. Prognosen för de närmaste dagarna ser väldigt blandad och lite ostadig ut. Regn och solsken, på samma gång. Jag hoppas på mycket av det senare, för om det blir lite fint, ska jag nog åka ner till Omberg och uppleva natur.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.