Igår kväll blev idag dag

Igår kväll. Det var en festlig middag hemma hos Tits & Pats och det var en tipspromenad och det var ett musikquiz och det var god mat och det dracks vin. Det var sådär härligt trevligt som man har det i glada vänners lag.

Egentligen hade jag tänkt att det skulle ligga en bild på festligheterna här ovanför, men den bild jag tog blev konstigt suddig och inte bra. Blurr får symbolisera.

Idag dag. Seg som tusan. Sent blev det och det ekologiska vinet som jag drack igår var gott, men det gav mig en rejäl baksmälla. Det brukar jag inte få. Inte på det sättet att jag vaknar med sprängande huvudvärk i alla fall.

Så inte värt det.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.