Jaha, men då är jag väl en surgubbe

Sånt här stör mig så förbannat. Det är vansinne och jag blir oerhört provocerad av det. Sen blir jag arg för att jag blir arg. Men va f-n. Kvällstidningarnas fullständigt idiotiska löpsedelsspråk är just det – idiotiskt.

Den här löpsedeln hängde utanför affären igår. ”Sötchockar”. Vad är det ens!? Chockades han verkligen så svårt av sina barns söthet? Var det en medicinsk chock och var den livshotande eller var det ”bara” en akut stressreaktion som drabbade pappan?! Behövde han söka vård?

Jag tycker inte om hur kvällstidningarna förstör språket genom att devalvera ords betydelse.

Skit är vad det är. Vad de är.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.