John Blund ignorerade mig

Jag gick och la mig som vanligt igår. Trött och somnade ganska snabbt där vid elva-snåret ungefär. Strax efter tolv vaknade jag och trodde först att det var morgon. Det var det inte, så jag somnade om igen efter en kort stund. Vid tre vaknade jag igen. Klarvaken och vad som kändes som färdig med natten. Så jag försökte somna om igen, men det var ju kört. Jag vred och vände på mig, lyssnade på lite radio, vred och vände på mig ännu mer tills klockan blev halv sju då jag klev upp.

Sömnmässig skitnatt alltså.

Dessutom. Trafiken in till kontoret flöt inte alls på som jag ville, så nu är humöret inte på topp … kanske man kan säga. Nu ska jag ta mig en kaffe. Då kanske allt känns bättre.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.