Jösses, jäklar och dra på trissor, idag fyller min blogg 25 år!

Det har nu gått ett kvarts sekel sedan jag började med det här konstiga tramset. Det att skriva små noteringar om min dag eller plita ner någon tanke om ingenting speciellt. Tjugofem år av oavbrutet bloggande om vardag, fest, jobb, musik, små resor eller andra saker runtomkring … eller inte.

Det är f-n helt ofattbart knäppt, men hurra för det!

Allt är fortfarande en dagbok för mig själv, även om nu andra råkar trilla in här ibland (eller bisarrt många genom åren) och att plita ner några rader har blivit en sån vana att jag knappt ens tänker på att jag gör det.

Så jag antar att jag fortsätter ett tag till.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.