Inlägg taggade med bloggjubileum

Jösses, jäklar och dra på trissor, idag fyller min blogg 25 år!

Det har nu gått ett kvarts sekel sedan jag började med det här konstiga tramset. Det att skriva små noteringar om min dag eller plita ner någon tanke om ingenting speciellt. Tjugofem år av oavbrutet bloggande om vardag, fest, jobb, musik, små resor eller andra saker runtomkring … eller inte.

Det är f-n helt ofattbart knäppt, men hurra för det!

Allt är fortfarande en dagbok för mig själv, även om nu andra råkar trilla in här ibland (eller bisarrt många genom åren) och att plita ner några rader har blivit en sån vana att jag knappt ens tänker på att jag gör det.

Så jag antar att jag fortsätter ett tag till.

Nu är det 24 år sedan det började

Det är samma bisarra tankar som tidigare år. Om att jag sitter här och skriver saker. Fast nu har det gått 24 år sedan starten. Sicket jäkla jubileum. För det är tjugofyra år som min blogg fyller idag. Tjugofyra års bloggande om ingenting speciellt. Tjugofyra år med en dagbok som mest är trams.

Idag är det ett jubileum!

Min gamla blogg fyller 23 idag. Tjugotre års oavbrutet bloggande om trams. Samma gamla vanliga som när jag började. Samma gamla ord på ord på ord som staplas på varandra. Dag efter dag. 23 år av en dagbok om ingenting speciellt.

Hurra för det!

Tjugotvå års oavbrutet bloggande om trams och ingenting speciellt

Ännu ett år av ingenting. Eller? Det är fortfarande mest nonsens, trams och ord som fylls på. Sida upp och sida ner och år av något som inte är någonting. Jag är imponerad av mig själv som har hållt på med det här så länge. Oavbrutet bloggande. Dag efter dag. Ord på ord på ord och någonstans över 12.000 inlägg.

Idag är det jubileum och min blogg fyller hela 22 år … och ja, det är sjukt som f-n.

Det här att bloggen fyller 21

Det är höga siffror nu. Tjugoett. Ofattbart faktiskt. Men i 21 år har jag haft den här lilla bloggen och plitat ner små ord om ingenting. Som en dagbok för mig själv. Som andra råkar trilla in på ibland.

21 år. Oavbrutet.

Jag borde nästan slå något slags rekord snart, för 21-årsjubileum är ju ändå stort. Så hurra för det.

Vad f-n hände här egentligen?
Idag fyller bloggen 20 år!

Jag är själv ganska förvånad att den här bloggen fortfarande finns. Inte trodde jag när jag började skriva små tramsiga inlägg om dagarna som kom och gick, att jag 20 år senare fortfarande skulle sitta och göra det.

Sjukt många år har passerat och
förmodligen blir det fler.

Det har nu gått 19 år sedan jag började med den här bloggen. Jösses. 19 år med det här lilla skrymslet på nätet som egentligen är min egen lilla dagbok – och har varit så genom alla år.

Det är helt jäkla sjukt faktiskt.

 

Förra året, när bloggen fyllde 18, lät det såhär.
Andra bloggar om , , , , ,

Idag firar min blogg om ingenting
ofattbara 18 år!

Arton. Smaka på det. För just idag är det ofattbara 18 år sedan jag började blogga. I 18 år har jag skrivit om ingenting speciellt och om allt möjligt. Fortfarande är det en dagbok för mig själv, men nu är det dessutom en av de äldsta fortfarande aktiva bloggarna i Sverige.

*klapp på axeln*

När jag började med det här påhittet fanns inte ens namnet blogg. Internet var fortfarande i sin barndom och bloggfenomenet skulle dröja ganska många år innan det slog igenom. På den tiden, för 18 år sedan, hette det vad det var – dagbok på nätet – och det är ju det som det fortfarande egentligen är. En slags publik dagbok som även är ett fönster mot världen där vem som helst kan göra sin röst hörd.

Genom åren har jag haft sjukt många besökare här i bloggen. Tack alla ni som nyfiket läst mitt nonsens. Och vare sig det är jag som skriver trams om ingenting – en politisk motståndare i Syrien eller Ryssland, en tonåring som skriver om mode eller en sakkunnig expert i riksdagen – så är bloggen och bloggandet fantastiskt. Så hurra för den och hurra för min som fyller 18!

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Idag är det 17 år sedan!

Idag fyller min blogg 17 år. Det är ju helt galet. Det var den 7:e oktober 1998 som jag började med vad som kan liknas vid en slags dagbok på nätet. Sen fortsatte det bara. I princip oavbrutet hela tiden.

Märkligt beteende faktiskt.

Läs andra bloggar om , , , ,

Idag fyller bloggen 16 år!

Idag fyller min blogg svindlande 16 år. Det var den 7:e oktober 1998 som jag började att skriva dagbok på nätet och sen råkade det bara fortsätta och fortsätta och fortsätta och fortsätta. Och det i princip oavbrutet hela tiden. Märkligt nog fyller jag dessutom 16000 dagar idag och det är ju ett konstigt litet sammanträffande. Eller vad man nu ska kalla det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,