Känslan av att behöva en lång svordomsramsa

Jäklar vad jag avskyr att vara förkyld, sjuk och känna mig eländig. F***ing j***a förkylningsj***l. Det borde väl nästan vara världens vanligaste sjukdom och ändå återkommer den om och om igen och drabbar en. Det är 2019. Hur f-n kommer det sig att vi inte har utplånat förkylningsviruset från jorden? Hur är det ens möjligt att det inte ens finns ett enkelt botemedel?

Idag mår jag i alla fall en gnutta bättre även om det fortfarande känns som att jag har som blöt bomull där inne i skallen och hela mitt jag är hängig som en trött gammal filt. Men jag tog en liten promenad förut. Ut i strålande solsken och en ganska kraftig blåst. I alla fall därute på piren dit jag råkade gå.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.