Lösningen på något och snabb dag

Morgonen var seg. Så pass att jag var tvungen att snooza. Vilket jag i vanliga fall nästan aldrig gör. Men drömmen jag vaknade ur var (som alltid) märklig och … hmm, jag hade precis upptäckt lösningen på något bra och var på väg att rita det när jag väcktes av larmet, så egentligen ville jag nog mest bara veta vad det var.

Det kanske inte var direkt solsken, men jag blir glad av ljus dag och blå himmel.

Halvvägs genom arbetsveckan och dagen gick snabbt (som dagarna brukar). Det blev svullig kebab till lunch med matkoma som följd (såklart, det slår ju aldrig fel). En stund i soffan hjälpte inte. Sen försvann tiden och eftermiddagen väldigt snabbt och när dagen tog slut åkte jag hem till min lilla stad igen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.