Man vaknar … och sen gör man inte mycket mer

Lördag och uppe med tuppen. Det var lite frukost och sen kröp jag tillbaka ner i sängen. Bara för att det är så skönt att ligga och slumra en stund innan dagen. Sen upp till en dusch, kläder och fika nere på kafét med Frode och Stenis. Efteråt en iskall promenad som var direkt oskön när man gick nere vid sjön. Inte så konstigt kanske. Isande vindar från norr (?) gjorde att tårarna sprutade och kinderna nöps hårt.

Sen hem till en varm skön lya och mina planer för dagen – att inte ha några planer – är väldigt trevliga. En stund senare fixade jag en pulled pork-lunch innan jag sen fortsatte med att göra ingenting.

Skön lördag alltså.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.