När det blir fel dag känns det fel

När jag vaknade i morse trodde jag att det var fredag. Det kändes fint. En stund senare insåg jag att det faktiskt var torsdag. Den där sköna känslan byttes till en lätt besvikelse. Oskön känsla. Sen jobb på kontor och en förmiddag som försvann.

Det blev lunch och herrejösses så trött jag blev efter den. En stor portion (nr. 16) från take away-stället borta på Platensgatan. Alldeles för mycket mat, koma och en hjärna som blev seg som sirap alltså. Men eftermiddagen gick visst lika snabbt som förmiddagen och när kvällen började att krypa närmare åkte jag hem och satte upp en ljusslinga på terrassen och en på köksfönstrets räcke. Det glittrar fint i mörkret.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.