När man inte är på topp blir allt lite småtrist och jobbigt

Det har varit otroligt mycket måndag idag. På det där sättet som inte är speciellt positivt. Seg morgon, seg dag och liksom ingen energi och motivation. Det kanske bara är lite av en ”sån dag”. Hoppas det. Dagen flöt ändå på hemma vid köksbordet med möten och saker som fixades. Men humöret ville inte vara med.

Frusen har jag varit också. Så att jag har suttit och småhuttrat hela dagen. Till slut så pass att jag virade in mig i en stor filt och satt som ett stort bylte framför datorn.

Nu är det också (äntligen) helt klart när jag slutar på mitt nuvarande jobb. Sorgligt och roligt på samma gång. Men det är skönt att ha ett spikat datum.

Sen slog jag igen datorn och gick på en promenad. Det var obehagligt (kallt).

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.