På måndagen gör man saker

Måndag hela dagen. Igen. Så det var morgon, jobb, möte, jobb, möte och lunch (det blev jordärtskockssoppa med grillat bröd) och sen gick jag till en affär och tänkte köpa en jacka men det gjorde jag inte.

Butikens hemsida sa ett pris, men prislappen i butiken sa ett annat. Det visade sig att jackmärket hade bytt logotype och det billigare priset gällde bara på nätet eftersom den hade den gamla logotypen. Men en sån liten detalj struntar jag i, så jag beställde den likadana jackan (modell och färg är exakt likadan) via deras hemsida och slapp betala 1.500 spänn för en logotyp som inte syns.

Sen tillbaka till ännu ett möte, mer jobb och sen blev det plötsligt kväll och då åkte jag hemåt. Men först stannade jag på en jättestor mataffär där jag handlade lite grejer.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.