Replicants are like any other machine,
are either a benefit or a hazard.

Jag kollade på Blade Runner. Den gamla från 1982. Jag har sett den någon gång för länge sedan men eftersom den fanns på en av streamingtjänsterna tänkte jag att jag kunde kolla på den igen. Den är ju en popkulturell ikon även om den faktiskt inte åldrats jätteväl. Inte så att den är direkt dålig, men framtidsvisioner från förr blir sällan bra nu.

Det är mycket med den som känns ganska daterat och töntigt. En hel del av regin hade nog gjorts annorlunda idag och ljudbilden och ljudeffekterna är nästan skrattretande. Men skitsamma. Den är 38 år gammal, utspelar sig 2019 och enligt den borde det finnas svinkomplexa robotar och flygande bilar nu.

Så jag bara undrar, varför har verkligheten inte följt med och varför kan inte min bil flyga?!

Bild ovan från filmen

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.