Sex underliga saker om mig själv

F-n. Jag har fått en utmaning av Sofia och hade skrivit en lista så fint här i ett inlägg på väg att postas när jag av misstag råkade stänga ner fönstret och allt det fina jag hade skrivit bara försvann.
Som t.ex. att jag hatar hatar hatar senap så mycket att jag kan bli på dåligt humör bara jag ser en burk med den där gula äckliga geggan och att mitt hat mot senap nästan utvecklats till en ren fobi. Och så var det det där om att jag pratar med mig själv och att om någon skulle höra mig skulle denne tro att jag pratade med någon annan och inte med mig själv eftersom jag nästan kan ha som konversationer med mig själv.
Sen hade jag skrivit om att jag som barn var så maniskt pedant och att jag kunde gråta när mamma hade städat mitt rum, bara för att hon flyttat på t.ex. skrivbordsunderlägget så att det inte linjerade med skrivbordskanten … och att jag höll på med det i tystnad. Sen skrev jag något om mat som har fel färg med exemplet Peperoni och den fula gröna färg den har och att det är därför jag inte kan äta den.
Det finns mer att ta av. Skulle mina vänner skriva den där listan skulle den säkerligen bli lång. Men jag orkar inte igen. Det är ju fan att jag råkade ta bort det första inlägget under den här rubriken.

Men jag skickar vidare utmaningen i alla fall. Det blir Björn som får plocka upp den.

0 kommentarer

 1. Svara
  Sofia M sön 11 mar 2007, 08:59

  Din kontaktannons skulle kunna se ut så här: Pedant senapshatare, känslig för färger på mat söker någon som är van vid människor som pratar i hands-free. Typ. Haha. Världen är en märklig och underbar plats.

 2. Svara
  Jontas sön 11 mar 2007, 09:57

  Den största chocken jag fått är att man i Gbg har senap på hamburgaren man köper i grillkiosken. Sånt skulle aldrig förekomma i mina hemtrakter (vet inte om det är vedertaget i övriga landet). Jag har inget emot senap, men på en hamburgar?! Nå, men man kan kalla det för smakupplevelse.

 3. Svara
  Lindalein mån 12 mar 2007, 11:11

  Måste erkänna att jag har haft senap på hamburgaren sedan jag var ett litet barn. Alltså, innan jag flyttade till Göteborg. Det är gott. Men i ärtsoppa har jag lingonsylt.

 4. Svara

  […] Förresten så har jag blivit utmanad från två håll (av Kattis och Janne) att lista sex underliga saker om mig själv. Vi får se om jag kommer klara att genomföra utmaningen. Varje gång jag påbörjar den blir det antingen skittråkiga saker eller alldeles för privata saker. Jag lovar inte att den dyker upp, men ska försöka igen. Etiketter: mode, kläder, örebro, brothers, mq, jacka, jeans, emilio, magnum, glass, vår, stadsparken, marieberg, shopping, film, charles bronson, väska, gola classics, gola, cheap monday […]

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.