Som en bro över … vatten

Inte så smidig stånkade jag mig genom snårig djungel (nåja) på en brant liten stig ner mot Svartåns svarta vatten bara för att knäppa en bild den där gamla stenbron som jag passerat 7000 gånger eller så. Den är fin. Men gassande solsken och motljus gjorde att bilderna inte blev så bra.

Jag får nog göra om den där strapatsen när det är lite ovädershimmel eller något annat, inte så soligt väder. Det gör nog bilden snyggare. Bättre skor kan också vara bra att ta på sig eftersom det är väldigt lätt att trampa snett och falla i plurret. Det är ju bara liksom en liten vasskant där längst ner vid vattnet.

Annars var dagen ungefär som vanligt med jobb och allt det som hör till. Idag passade vi på att ta en skön solskenslunch på torget. När jag kom hem till byn så tog jag en rask promenad.

Andra bloggar om , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.