Väck med mörkret

Jösses så trött jag är. Hela tiden. De senaste dagarna har jag verkligen fått kämpa för att orka upp ur sängen. Så på lunchen idag var jag iväg och köpte en lågenergilampa och en timer som jag ska koppla in till lampan i sovrummet. Lågenergilampan tänds ju långsamt och jag hade tänkt att den ska lysa när väckarklockan ringer, så att det är ljust i sovrummet när jag vaknar. Det kanske kan hjälpa lite i alla fall.

0 kommentarer

 1. Svara
  Walla tor 19 okt 2006, 16:22

  Eller så kan man gå och träna så får man energi och kroppen blir piggare… Var det inte så att du blev piggare när du var ute och gick på promenader? Kom igen Janne

 2. Svara
  Janne tor 19 okt 2006, 19:52

  Ja. Så är det väl … men hösten tär hårt på mig. Alltid. Har alltid gjort. Jag hatar ju hösten. I mitt Helvete kommer det att vara väldigt kallt och konstant höst.

 3. Svara
  Walla fre 20 okt 2006, 09:01

  Tur att du inte kommer att hamna i helvetet då, för i himlen ska vi bara sitta och dricka goda drinkar och sola och ha det skönt :- )

 4. Svara
  Janne fre 20 okt 2006, 10:15

  Ah, vilken tur. Drinkar i solen låter väldigt bra.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.