Vad är det som gör att folk
struntar i allt och väljer dårskap?

Vad är grejen med SD och deras företrädare som ständigt kommer med idiotiska uttalanden, lögner och märkliga beteenden. Till och med från de i partitoppen. Oavsett vad som sägs eller görs, verkar de öka i undersökningar. Och varje gång det blåser kring SD på grund av något idiotiskt de sagt eller gjort, så tar de på sig offerkoftan och skyller på andra och att ”media är dumma” och att de själva minsann inte gjort något dumt. Som små snorungar i sandlådan. Och folk liksom bara ”Jo’rå, men det där verkar ju vettigt”.

Jag fattar inte.

Att sympatisera och ge stöd till SD är att sympatisera och ge stöd till ett rasistiskt enfrågeparti. Att göra det som en protest mot etablissemanget visar bara att den som gör det uppenbarligen inte kan tänka längre än näsan räcker. De har inga lösningar. De skyller bara på invandrarna. För oavsett vad som än behöver göras eller rättas till här i landet så är allt enligt SD invandrarnas fel. Allt.

Jo’rå, så att…

Förutom sin invandrarfientlighet så har de några grejer de vill göra. Som till exempel censurera media och begränsa pressfriheten, göra inskränkningar av yttrandefriheten och åsiktsregistrera befolkningen. Men det antar jag att många inte har koll på. Eller än värre, inte bryr sig om.

Och när Åkesson påstår att partiet inte hade nazistkopplingar när han gick med, så finns det bara två alternativ. Antingen är han direkt ointelligent eller så ljuger han. Och även om de idag låtsas framstå som något annat, så har de bara bytt ut sina bruna skjortor till vanliga kostymer. Tro inget annat.

SD har ökat med nästan 3% sedan valet 2014 och ligger på 15,8% enligt Sifo:s senaste väljarbarometer. Det är knappt två år till nästa val i Sverige och jag hoppas verkligen att folk tar sitt förnuft till fånga så att deras siffror sjunker rejält tills dess.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.