Vi är f-n på rätt väg nu!

Oj vad jag inte ville gå upp i morse. Utanför fönstret stormade det friskt och sängen kändes skönare än vanligt. Men jag tvingade upp mig ändå (såklart) och när jag åkte till jobbet var det nästan ljust. Det börjar ändå märkas så smått att vi faktiskt går mot den ljusa delen av året.

Februari dök upp i kalendern. Vad f-n hände med januari och hur jäkla fort försvann årets första månad egentligen? Det är ju orimligt hur fort tiden går.

Dagen gick som dagar brukar. Av det som gjordes igår blev det bland annat lite städning och det gjordes en skiss på ett nytt litet verktyg som vi håller på att skapa. Version 0.1. Det blir nog bra. Sen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.