Vi borde införa omkörnings­förbud för lastbilar

Morgon igen. En seg. Hösten gör mig trött (otippat). Men upp och iväg som vanligt och en trafik som var ovanligt irriterande. Inget flyt alls. Traktorer med långa karavaner av bilar bakom som inte kunde ta sig förbi (eller det kunde de, men folk är veliga). Lastbilar på motorvägen som kör om andra lastbilar, fast i långsam slow-motion så att det tar en halvmil innan de är äntligen är förbi så att man kan passera. Det borde vara omkörnings­förbud för lastbilar på motorvägen under pendlingstimmarna.

Min roadrage kom visst tillbaka. Igen.

Höstvädret svänger verkligen. Från gårdagens iskyla med frost till idag med stormiga vindar, regn och typ 16° C när jag parkerade bilen innan jobbet.

Sen när jobbet var avklarat gjorde jag samma sak fast åt andra hållet.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.