Vi gør den danske hovedstad

Ugh. Jag sover aldrig bra borta. Speciellt inte första natten. Men långsam hotellfrukost är svulligt och när den var uppäten gick vi ut i byen og slentrede rundt. Strøget är lång och självklart hamnade vi nere i Nyhavn där det blev lunch på ett litet ställe på en tvärgata. Eller jag drack bara kaffe och en läsk eftersom jag fortfarande var mätt efter frukosten. Vi fortsatte att strosa oss tillbaka till hotellet för en liten tupplur.
 
Ett julpyntat Tivoli i Köpenhamn

Vid halv fem-ish gick vi bort till ett julpyntat Tivoli för femkamp. Galopp, Luftgevär, ballongdart, whack-a-mole och basket. Isande kallt att vara ute. Råkallt på det där inte så sköna sättet. Sen gick det utför…
 
Skitställe!
Skitställe!

Vi hamnade på en restaurang borta i kødbyen. Bistro Bosch eller vad den nu hette och det var inte så spännande alls. Nerkylda av att ha hängt ute i några timmar visade det sig att även restaurangen hade det ganska svalt därinne. Dragigt och faktiskt inte så behagligt.

Sen kom inte maten … på väldigt länge. Det var en onödigt lång väntan på mat som inte var kul alls. Ingen smak (noll salt och kryddning). Jag valde ungtupp som var överstekt och så torr att det f-n dammade i käften. En annan fick skicka tillbaka sin tallrik och ingen var väl egentligen jättenöjd. Vi slapp i alla fall att betala en del av drycken.

När maten var uppäten och glasen tomma rörde vi oss tillbaka. Då kände jag mig klar och gick och la mig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.