Att falla omkull, så jävla otippat

Så väldigt förvånad jag blev på jobbet när jag i all hast rusade ifrån skrivbordet, satte foten på mattan och den tydligen inte hade halkskydd under sig och försvann iväg tillsammans med mina fötter.

Så jag plaskade ner i golvet med en smäll. Pang, bom, tjong!

Egentligen gick det bra och chocken av att trilla omkull var nog större än att det faktiskt gjorde ont. Men jag landade på knät och det var obehagligt och efter en stund började det faktiskt att kännas. Det gick bra så länge jag stod eller rörde på mig, men så fort jag var stilla eller satte mig ner så tilltog det. Vägen hem, 45 minuter stillasittandes i bilen, gjorde att knät svullnade upp och det blev inte alls skönt. En AW på det och jag grinade väldigt illa när jag haltade hem.

Hoppas det lagt sig tills i morgon.

Andra om , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.