Där ute är det lite kyligt

Jag var ute och gick en sväng förut. För att varva min lathet med att i alla fall få lite dagsljus mellan alla avsnitt av ”In the flesh” som jag plöjt igenom igår och idag. I och med att serien handlar om döda som återvänt skulle man kunna tro att det är en zombie-serie.

Det är det inte och den är väldigt bra, obehaglig och spännande. Har du inte sett finns de första avsnitten på SVT Play.

Förresten, när jag var ute och gick förut såg jag en stolle som var ute på sjön och stod och paddlade på en sån där SUP. Det var förvisso vindstilla, men termometern visade -7,6° C när jag kom hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.