Hej tjockis, nu gör vi något åt det här!

Första dagen på jobbet efter semester och tillbaka till vardagen. Jo’rå, det var svårt att somna igår kväll och det kändes småjobbigt att behöva kliva upp ur sängen i morse. Sängen är för skön och morgonen är inte riktigt min tid. Förutom det var det ungefär som en helt vanlig dag. Typ. Efter en stund på jobbet var det nästan som jag inte hade varit borta alls.

Tillbaka i vardagen betyder också att det är dags att ta tag i fläsket. Sommarens fullständiga excess i lättja och frosseri har gjort att de kilon jag brukar tappa på sommaren, fortfarande sitter kvar. Ambitionen är alltså att några kilo ska försvinna under hösten. Så efter jobbet, när jag kommit hem, blev det en runda för första gången på väldigt länge.

Andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.