Idag firar min blogg om ingenting
ofattbara 18 år!

Arton. Smaka på det. För just idag är det ofattbara 18 år sedan jag började blogga. I 18 år har jag skrivit om ingenting speciellt och om allt möjligt. Fortfarande är det en dagbok för mig själv, men nu är det dessutom en av de äldsta fortfarande aktiva bloggarna i Sverige.

*klapp på axeln*

När jag började med det här påhittet fanns inte ens namnet blogg. Internet var fortfarande i sin barndom och bloggfenomenet skulle dröja ganska många år innan det slog igenom. På den tiden, för 18 år sedan, hette det vad det var – dagbok på nätet – och det är ju det som det fortfarande egentligen är. En slags publik dagbok som även är ett fönster mot världen där vem som helst kan göra sin röst hörd.

Genom åren har jag haft sjukt många besökare här i bloggen. Tack alla ni som nyfiket läst mitt nonsens. Och vare sig det är jag som skriver trams om ingenting – en politisk motståndare i Syrien eller Ryssland, en tonåring som skriver om mode eller en sakkunnig expert i riksdagen – så är bloggen och bloggandet fantastiskt. Så hurra för den och hurra för min som fyller 18!

Läs andra bloggar om , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Svara
    Mats lör 8 okt 2016, 13:21

    Grattis till att du nu har en blogg som har blivit myndig!

  2. Svara
    K lör 8 okt 2016, 22:25

    Grattis, det kan vara så att du leder. Hurra för dig och din Blogg.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.