Open Art 2015 i Örebro

Ny liten roadtrip och idag spenderade jag en väldigt regnig dag i Örebro där jag strosade gator upp och ner och kollade på årets upplaga av Open Art. Spännande, intressant och coolt. På översta bilden är jag en liten plutt bredvid Lilian Bourgeats stora vardagsprylar. Örebro är en trevlig stad och det är mer än väl värt att åka dit för att kolla in det här.

Ai Weiwei | © Janne A

Det första som mötte mig var Ai Weiweis ”Think Different (How to hang workers’ uniforms)”.

 

Open Art i Örebro | © Janne A

Anton Hjartmyr hade lagt ut popcorn på en rosa gata.

 

Open Art i Örebro | © Janne A

Hydra” av Costin Ionita.

 

Open Art i Örebro | © Janne A

Willy Verginer ”Now is more normal, now is better, now is right”

Läs andra bloggar om , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.