Ännu en dag i livet

Det var mycket måndag igår, men det var ännu mer tisdag idag. På det där sättet där tisdagar kanske är veckans tråkigaste dag. Men jobbet jobbades, lunchen blev en take-away-carbonara och dagen flöt på ändå. En lätt huvudvärk smög sig på under eftermiddagen och det kändes faktiskt extremt jäkla onödigt.

Hemvägen var otroligt irriterande idag och min ”road rage” väcktes till liv när trafiken inte flöt på som den borde. Ryckigt, snabbt, långsamt, folk som plötsligt bromsade in mitt på landsvägen (för att de fick möte). Sjukt irriterande. Jag kan ta att det går lite långsamt, men när det inte flyter på blir jag f-n tokig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.